0
Your Cart

Apple iPhone 11 Pro 64GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPhone 11 Pro 64GB (Kulta, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Apple iPhone 11 Pro -älypuhelimen maailmaan, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä erityinen versio on 64 Gt muistilla ja upealla kultaisella värillä, joka erottuu edukseen.

**Väri:** Kulta
Tyylikkään kulta väri antaa puhelimelle hienostuneen ilmeen, joka herättää varmasti huomiota. iPhone 11 Pro on varustettu kestävästä lasista ja alumiinista valmistetulla rakenteella, mikä takaa laadukkaan tuntuman kädessäsi.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tässä laitteessa on pientä kulumaa, mutta se toimii erinomaisesti. Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla pieniä naarmuja tai iskuja, mutta ne eivät vaikuta sen toimintaan. Tämä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat huippuluokan iPhone-kokemuksen edullisempaan hintaan.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Voit käyttää tätä puhelinta ilman huolia, sillä se ei ole sidottu iCloud-tiliin, mikä mahdollistaa sujuvan käytön heti avauksen jälkeen.

**Toimivuus:** Pieni vika
Puhelimessa voi esiintyä pieniä toiminnallisia vikoja, jotka eivät kuitenkaan estä sen päivittäistä käyttöä. Laitteen perustoiminnot toimivat moitteettomasti, ja se pysyy loistavana kumppanina jokapäiväisessä elämässä.

**Pakattu:** Unboxed
Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu varmistamaan, että se täyttää kaikki laadun ja toimivuuden standardit.

**Lisätietoa:** Alentunut akun suorituskyky
Huomaa, että laitteen akun suorituskyky on alentunut. Suosittelemme varautumaan mahdolliseen akun vaihtoon tulevaisuudessa, jotta voit nauttia parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Hanki nyt Apple iPhone 11 Pro 64GB kultaisena ja nauti huipputeknologian tarjoamista mahdollisuuksista tyylikkäässä paketissa! Tämä ainutlaatuinen puhelin yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin täydellisesti. Kestävä rakenne ja Apple:n luotettavat teknologiat tekevät tästä älypuhelimesta erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä.

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 11 Pro 64GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *