0
Your Cart

Xiaomi Mi A3 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Mi A3 128GB DS – Harmaa (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Xiaomi Mi A3:een, joka yhdistää tyylin ja toimivuuden erinomaisella tavalla. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta tekniikkaa edulliseen hintaan.

**Väri:** Harmaa
Sovita puhelin tyyliisi elegantilla harmaalla värillä, joka antaa laitteen modernin ilmeen ja tuntuman.

**Kuntoluokka:** Grade AB
Laite on luokiteltu kuntoluokkaan AB, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ilman kompromisseja suorituskyvyssä.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Voit nauttia rauhallisin mielin, kun tiedät, että laite on täysin vapaa pilvilukosta. Tämä mahdollistaa sujuvan käytön ilman lisähuolia.

**Toiminnallisuus:** Toimii
Xiaomi Mi A3 on täysin toimiva, ja sen tehokas suorituskyky takaa sujuvan käyttökokemuksen. Olitpa sitten pelaamassa, selaamassa sosiaalista mediaa tai työstämässä asiakirjoja, tämä puhelin ei petä.

**Pakkauksessa:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja varmistettu, että kaikki toimii moitteettomasti. Tämä on loistava vaihtoehto, jos etsit edullista älypuhelinta, joka ei tingi laadusta.

Xiaomi Mi A3 128GB DS on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön, ja sen moderni ote tekee siitä houkuttelevan valinnan kaikille älypuhelinten käyttäjille. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta päivittää puhelin elegantilla ja luotettavalla laitteella!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi A3 128GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *