0
Your Cart

Lenovo Thinkpad T14s Gen 1 (Intel) 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Lenovo Thinkpad T14s Gen 1 (Intel) 14″ – Musta (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Lenovo Thinkpad T14s Gen 1 (Intel) -kannettavaan, joka yhdistää huipputeknologian ja huomaamattoman tyylin. Tässä 14 tuuman laitteessa on upea musta väri, joka sopii niin ammatti- kuin opiskelukäyttöön.

– **Kuntoluokka – Grade A**: Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja se on visuaalisesti erinomaisessa kunnossa. Grade A -luokitus takaa, että kannettava toimii moitteettomasti ilman merkittäviä naarmuja tai muita vikoja.

– **Tehokas suorituskyky**: Varustettuna Intelin Core i7-10510U -suorittimella ja 16 GB RAM-muistilla, Thinkpad T14s tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn vaativissakin tehtävissä. Olipa kyseessä moniajon hallinta tai raskaat sovellukset, tämä kannettava suoriutuu kaikista haasteista vaivattomasti.

– **Nopea tallennustila**: 256 GB SSD-tallennustila takaa nopean käynnistyksen ja nopean pääsyn tiedostoihisi, joten voit keskittyä olennaiseen ilman turhaa odottelua.

– **Kirkas ja tarkka näyttö**: FHD-näyttö (1920×1080) tarjoaa upean kuvanlaadun, joka tekee elokuvien katselusta, pelaamisesta ja työskentelystä nautinnollista.

– **Pitkäkestoinen akku**: Akun tila on erinomainen, sillä se pitää latauksen hyvin. Voit työskennellä pidempään ilman huolta akutuksen loppumisesta.

– **Mukautuva näppäimistö**: SCA-näppäimistö takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan pitkille työskentelysessioille.

– **Valmiina Windows 10:lle**: Mukana tulee COA-lisenssi Windows 10:lle, joten pääset heti alkuun ilman ylimääräistä vaivannäköä.

– **Mukana laturi**: Tuotteen mukana tulee laturi, joten voit aloittaa käytön heti ilman lisäkustannuksia.

Valitse Lenovo Thinkpad T14s Gen 1 (Intel) -kannettava, ja nauti tehokkuudesta, luotettavuudesta ja tyylistä – täydellinen valinta niin työpäiviin kuin vapaa-aikaan!

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i7-10510U
RAM 16GB
Drive 256GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard SCA
COA WIN 10
LCD Graphics array FHD (1920×1080)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lenovo Thinkpad T14s Gen 1 (Intel) 14″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *