0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) WiFi T280 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) WiFi T280 – Musta (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) -tablettiin, joka yhdistää innovatiivisen teknologian ja käyttäjäystävällisen suunnittelun. Tämä kompakti ja keveä tabletti on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön, olipa kyseessä viihde, työ tai oppiminen.

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Musta
– **Pilvilukitus:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka – Grade BC
– **Toimintakyky:** Toimiva
– **Pakkaus:** Ilman alkuperäistä pakkausta

Galaxy Tab A 7.0 (2016) tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, ja sen 7 tuuman näyttö mahdollistaa täydellisen hallinnan ja visuaalisen nautinnon. Grade BC -kuntoluokka tarkoittaa, että laitteessa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se vaikuttaa vain esteettisesti, ei toimintakuntoon. Tabletti toimii moitteettomasti, joten pääset nauttimaan kaikista suosikkisovelluksistasi, elokuvista ja peleistä vaivattomasti.

Laadukkaat materiaalit ja ergonominen muotoilu tekevät tästä tabletista loistavan vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön. Unboxed-tilasta huolimatta voit luottaa sen laadukkaisiin ominaisuuksiin ja pitkään yhteensopivuuteen. Osta nyt ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) -tabletilla!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) WiFi T280 (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *