0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 (Bronze, Kuntoluokka – Grade A+)

Tutustu huipputeknologian maailmaan Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G:llä, joka tarjoaa unohtumatonta suorituskykyä ja ainutlaatuista tyyliä. Tämä laite on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteesen.

**Väri:** Kauniin Bronze-värin ansiosta puhelin erottuu edukseen ja lisää tyyliä päivittäiseen käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade A+ -luokka takaa, että laite on erinomaisessa kunnossa ja tarjoaa sinulle laadukkaan käyttökokemuksen. Tuote on tarkastettu ja toimii moitteettomasti.

**Cloud Lock:** Laite on täysin vapaa Cloud Lockista (CloudOFF), joten voit aloittaa sen käytön heti ilman ylimääräisiä esteitä.

**Toiminnallisuus:** Puhelin on täydellisesti toimiva, minkä ansiosta voit nauttia nopeista yhteyksistä ja tehokkaasta suorituskyvystä. 5G-yhteyksien myötä voit ladata ja striimata sisältöä salaman nopeasti.

**Pakkaus:** Tuote myydään unboxed-tilassa, joten voit keskittyä pelkästään laitteen tarjoamiin mahdollisuuksiin ilman ylimääräisiä pakettihäiriöitä.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa yksi markkinoiden parhaista älypuhelimista! Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G yhdistää voimakkaat ominaisuudet, tyylikkään designin ja ensiluokkaisen käyttökokemuksen. Trendikäskin väri Bronze tekee tästä puhelimesta todellisen katseenvangitsijan. Tilaa omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Bronze
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 128GB N986 (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *