0
Your Cart

Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS – Blue (Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy S10:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä erityinen malli, jossa on 128GB tallennustilaa, on varustettu kauniilla sinisellä väriä, joka on sekä aikakauden trendi että klassinen valinta.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Sininen
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade C+ – Tällä tuotteella on käytön jälkiä, mutta se on edelleen visuaalisesti miellyttävä. Pienet naarmut ja kulumat voivat olla havaittavissa, mutta ne eivät vaikuta laitteen kokonaiskäyttökokemukseen.
– **Toimivuus:** Työskentelee moitteettomasti – Kaikki toiminnot ovat käytettävissä ja puhelin toimii niin kuin se on suunniteltu.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksia, mikä tekee siitä ideaalisen valinnan asiakkaille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja säästää ympäristöä.

Samsung Galaxy S10 tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, kuten upean AMOLED-näytön, tehokkaan suorituskyvyn ja innovatiiviset kamerat, jotka tekevät valokuvaamisesta nauttimisen vieläkin helpompaa. Vaikka tämä yksilö on kuntoluokassa Grade C+, se voi silti tarjota erinomaisen käyttökokemuksen edullisemmalla hinnalla.

Älä jää ilman tätä hienoa mahdollisuutta! Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa älypuhelinta tyylillä ja toimivuudella. Osta nyt ja nauti huippuominaisuuksista, jotka tekevät päivästäsi entistä parempaa!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S10 128GB G973F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *