0
Your Cart

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Musta, Kuntoluokka – Grade A+)

Koe huippuluokan älypuhelinteknologia Samsung Galaxy S20 Ultra 5G:llä, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputason suorituskyvyn. Tämä musta kaunotar on varustettu tyylikkäällä ulkoasulla (Kuntoluokka – Grade A+), joka takaa, että puhelin on lähes uusien veroinen – ei naarmuja tai vaurioita.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – Huomiota herättävä ja moderni, musta väri tekee puhelimesta tyylikkään valinnan kaikkiin tilanteisiin.
– **Kapasiteetti:** 128GB – Riittävästi tallennustilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, jotta kaikki tärkeät hetket pysyvät tallessa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että puhelin ei ole lukittu pilvipalveluihin, joten voit käyttää sitä vapaasti.
– **Ulkonäkö:** Grade A+ – Kuten uusi! Täydellinen kunto, ei näkyviä käytön jälkiä.
– **Toiminnallisuus:** Toimintakuntoinen – Kaikki ominaisuudet ja toiminnot toimivat moitteettomasti.
– **Pakattu:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikissa sen ominaisuuksissa ja toimintakunnossa ei ole kompromisseja.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä. Sen uskomattomat kamerat ja 5G-kelpoisuus mahdollistavat kuvaamisen ja tiedonsiirron nopeudella, jota et ole ennen kokenut. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta – hanki oma Samsung Galaxy S20 Ultra 5G nyt!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB G988B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *