0
Your Cart

Samsung Galaxy S7 32GB G930F (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy S7 32GB G930F – Musta (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy S7:ään, pitkään odotettuun älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli, väriltään elegantti musta, tarjoaa sinulle erinomaisen käyttökokemuksen, ja sen 32 GB tallennustila riittää kaikkiin tarpeisiisi.

**Kuntoluokka: Grade AB**
Tuote on luokiteltu kuntoluokkaan Grade AB, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se on kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

**Merkittävimmät ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta, joka lisää kännykän tyylikästä ilmettä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite ei ole sidottu pilvitallennuspalveluun, joten voit aloittaa sen käytön ongelmitta.
– **Ulkonäkö:** Grade AB – pieniä kosmeettisia vikoja voi esiintyä, mutta nämä eivät vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – laitteessa on havaittu pieniä vikoja, jotka eivät vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.
– **Pakattu:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu ennen toimitusta.
– **Lisätieto:** Muut – laite saattaa sisältää lisätietoja, jotka tekevät siitä entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon.

Samsung Galaxy S7 on edelleen merkittävä kilpailija älypuhelinmarkkinoilla, kiitos sen huippulaatuisen kameran, kauniin näytön ja erinomaisen käyttökokemuksen. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia luotettava ja tyylikäs älypuhelin!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S7 32GB G930F (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *