0
Your Cart

Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

Tutustu eleganssiin ja huipputeknologiseen innovaatioon Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F DS -puhelimen avulla. Tämä upea älypuhelin, saatavilla tyylikkään harmaana, on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kauniita muotoja ja erinomaisia ominaisuuksia.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Puhelin on valmis käyttöönotettavaksi ilman lisävelvoitteita.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade BC – Malleissa on käytön jälkiä, mutta ne ovat edelleen houkuttelevia ja täysin toimivia.
– **Toimivuus:** Toimii moitteettomasti – kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikki oleelliset osat ja tarvikkeet ovat mukana.

Samsung Galaxy S8 Plus yhdistää jännittävän designin ja tehokkaan suorituskyvyn, joten se sopii niin päivittäiseen käyttöön kuin viihteeseenkin. Suuri Galaxy S8 Plus -näyttö takaa hämmästyttävän visuaalisen kokemuksen, kun taas monipuoliset ominaisuudet, kuten tehokas kamera ja pitkään kestävä akkukapasiteetti, tekevät siitä erinomaisen valinnan.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta hankkia tämä upea älypuhelin, joka yhdistää tyylin ja toimivuuden. Osta nyt ja koe Samsung Galaxy S8 Plus -puhelimen tarjoamat lukemattomat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S8 Plus 64GB G955F DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *