0
Your Cart

Apple iPhone 6S 32GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen nimi: Apple iPhone 6S 32GB (Väri – Gold) – Kuntoluokka AB**

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Apple iPhone 6S:ään, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn! Tämä kultainen kaunotar tarjoaa 32GB tallennustilaa, joka riittää muistoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:** Gold
Apple iPhone 6S:n elegantti kultainen väri antaa laitteen tyylikkään ja ajattoman ilmeen, joka sopii kaikille käyttäjille.

**Kuntoluokka:** Grade AB
Tämä laite on kuntoluokaltaan Grade AB, mikä tarkoittaa, että se on hienossa kunnossa, ja siinä saattaa olla vain pieniä käytönjälkiä. Täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ilman korkeaa hintaa!

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laite ei ole lukittuna iCloud-tilille, joten voit käyttää sitä huoletta ilman rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Työskentelee
iPhone 6S toimii moitteettomasti ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn päivittäisessä käytössä. Sen tehokas A9-siru ja 2 GB RAM-muistia tekevät siitä erinomaisen valinnan niin sosiaaliseen mediaan, pelaamiseen kuin moniin muihin sovelluksiin.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja testattu varmistaaksemme, että se toimii täydellisesti.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä upeasti toimiva ja hyvin pidetty Apple iPhone 6S 32GB (Gold) -malli! Se on täydellinen kumppani kaikenlaiseen käyttöön. Osta nyt ja koe Apple-laadun huippu!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 6S 32GB (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *