0
Your Cart

Apple iPhone SE (2022) 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotetiedot: Apple iPhone SE (2022) 64GB – Red (Kuntoluokka – Grade A)**

*Tervetuloa iPhone-maailmaan!* Apple iPhone SE (2022) yhdistää ajan tyyliin ja huipputeknologian kompaktiin muotoon. Tämä malli tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja käyttökokemuksen kaikille, jotka arvostavat älypuhelimensa laatua ja tehokkuutta.

**Ominaisuudet:**

– **Väri**: Tyylikäs ja näyttävä Red – väri, joka herättää huomiota ja tuo piristystä päivittäiseen käyttöön.
– **Muisti**: 64GB tallennustila takaa riittävät mahdollisuudet kuvien, sovellusten ja muiden tiedostojen säilyttämiseen.
– **Kuntoluokka**: Grade A -puhelin on erinomaisessa kunnossa. Sen ulkoasu on lähes virheetön, ja se tarjoaa odotettua laatua ilman näkyviä käytön jälkiä.
– **Toimivuus**: Puhelin on täysin toimiva ja siinä on kaikki ominaisuudet, jotka tekevät iPhonesta erinomaisen valinnan. Kokeile ja nauti sujuvasta käyttökokemuksesta!
– **Cloud Lock**: CloudOFF-tilassa, joten voit ottaa puhelimen heti käyttöön ilman lisätoimia.
– **Pakkaustila**: Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja valmiina käyttöön.

**Miksi valita Apple iPhone SE (2022)?**

Muotonsa ja innovaationsa ansiosta iPhone SE (2022) on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat kauniita linjoja ja tehokasta suorituskykyä. Se sisältää tehokkaan A15 Bionic -sirun, joka takaa huipputason suorituskyvyn ja älykkään energiatehokkuuden. Täydellinen älypuhelin kaikille, jotka eivät halua tinkiä laadusta, mutta kaipaavat kompaktia laitetta.

Älä jää jälkeen! Suuntaa kohti tulevaisuutta tämän upean Apple iPhone SE (2022) -mallin kanssa. Osta nyt ja nosta älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone SE (2022) 64GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *