0
Your Cart

Xiaomi 12X 5G 256GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Xiaomi 12X 5G 256GB DS – Sininen (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Xiaomi 12X 5G – älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään designin. Tämä upea sininen puhelin tarjoilee huikeat 256 GB tallennustilaa ja 5G-yhteydet, jotta voit nauttia nopeista latausajoista ja sujuvasta suorittamisesta missä tahansa oletkin.

**Tekniset tiedot:**
– **Väri:** Sininen
– **Tallennustila:** 256GB
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade B
– **Toimivuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Avattu (Unboxed)

### Ominaisuudet:
– **Tehokas suorituskyky:** Xiaomi 12X 5G tarjoaa tehokkaan suorittimen, joka tukee kaikkea päivittäisestä käytöstä peleihin ja monimutkaisiin sovelluksiin.
– **Käyttäjäystävällinen:** Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja nopea 5G-yhteys tekevät kommunikaatiosta ja median kulutuksesta vaivatonta.
– **Tyylikäs design:** Jos etsit puhelinta, joka on yhtä kaunis kuin se on toimiva, tämä sininen malli on täydellinen valinta.

### Kuntoluokka – Grade B:
Tuote luokitellaan Grade B:ksi, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huippuluokan älypuhelin edulliseen hintaan! Xiaomi 12X 5G on täydellinen valinta, olitpa sitten sosiaalisen median mestari tai teknologiafanittaja. Tilaa omasi nyt!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 12X 5G 256GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *