0
Your Cart

Apple MacBook (Retina, 12″ 2017) (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen Nimi: Apple MacBook (Retina, 12″ 2017)**
**Väri: Gold**
**Kuntoluokka: Grade C**

Tutustu eleganssiin ja tehokkuuteen Apple MacBook (Retina, 12″ 2017) -kannettavassa, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tässä laitteessa on upea kultainen väri, joka tekee siitä paitsi käytännöllisen myös visuaalisesti miellyttävän valinnan.

### Ominaisuudet:
– **Suorituskyky**: Varustettuna tehokkaalla Core i5-7Y54 -prosessorilla ja 8 GB RAM -muistilla, MacBook suoriutuu erinomaisesti päivän työtehtävistä, kuten tekstinkäsittelystä ja monitehtävän työskentelystä.
– **Tallennustila**: 512GB SSD -muisti takaa riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, ja sen nopeus mahdollistaa nopeat käynnistykset ja ohjelmien lataukset.
– **Akkukunto**: Laite pitää edelleen hyvin virtaa, ja sen akku on käynyt 501-750 lataussykliä, mikä osoittaa sen käyttöiän kohtuulliseksi.
– **Näyttö**: Retina-näytön avulla nautit elävästä ja tarkasta kuvasta, olipa kyseessä videoiden katselu, valokuvien muokkaus tai vain selaaminen.
– **Grafiikka**: HD Graphics 615 1.5GB -jakamattomalla muistilla varustettu näyttö takaa sujuvan grafiikkakokemuksen.
– **Käyttöjärjestelmä**: Laite tulee esiasennettuna macOS:llä, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän sekä turvallisen ja vakauden.
– **Käyttöliittymä**: Suomenkielinen näppäimistö kommunikointisi sujuvuuden maksimoimiseksi.

### Kuntoluokka:
Grade C -kuntoluokassa olevat laitteet saattavat sisältää pieniä käytön jälkiä ja esteettisiä virheitä, mutta toimivuus on taattu. Tämä on oiva vaihtoehto, mikäli etsit tehokasta ja tyylikästä MacBookia edullisempaan hintaan.

**Huom!** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Tämä Apple MacBook (Retina, 12″ 2017) on täydellinen valinta opiskelijalle tai ammattilaiselle, joka tarvitsee luotettavan ja kauniisti muotoillun koneen päivittäisiin tarpeisiinsa. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – hanki oma MacBookisi jo tänään!

Kuvaus

Color Gold
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Core i5-7Y54
RAM 8GB
Drive 512GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard INT
COA macOS
LCD Graphics array Retina
GPU laptops HD Graphics 615 1.5GB shared
Battery cycles 501-750

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook (Retina, 12″ 2017) (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *