0
Your Cart

Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Samsung Galaxy A52s 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin modernissa paketissa. Tämä malli on varustettu 128 GB sisäisellä muistilla, joka tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja muulle sisällölle.

**Väri:** Musta

Samsung Galaxy A52s 5G -puhelin on muotoiltu elegantisti mustassa värissä, joka antaa sille ajattoman ja nykyaikaisen ilmeen.

**Kuntoluokka:** Grade C

Tässä käytetyssä laitteessa on kuntoluokka Grade C, mikä tarkoittaa, että siinä on havaittavissa pieniä käytön jälkiä. Huomioithan, että puhelimessa saattaa olla pieniä naarmuja tai kolhuja, mutta se ei vaikuta sen toiminnallisuuteen.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika

Puhelin toimii erinomaisesti arjessa, mutta siinä voi olla pieniä toiminnallisia virheitä, jotka ovat kuitenkin helposti pääteltävissä ja eivät vaikuta sen päivittäiseen käyttöön. Täydellinen valinta, jos etsit edullista ja tehokasta puhelinta.

**Cloud Lock:** CloudOFF

Laite on täysin vapautettu Cloud Lockista, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.

**Paketti:** Unboxed

Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksen, mutta sen toiminnallisuus on täysin kunnossa.

**Lisätiedot:** Siru/halkeama

Puhelimessa on havaittavissa pieniä vaurioita, kuten siruja tai halkeamia, mutta nämä eivät estä laitteen käyttöä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada laadukas puhelin edulliseen hintaan, vaikka se ei ole täydellisessä kunnossa.

**Yhteenveto:**

Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS (Väri – Musta) on loistava vaihtoehto, jos arvostat hyvää suorituskykyä, mutta etsit edullista ratkaisua. Grade C -kuntoluokka takaa sen, että saat käyttökelpoisen laitteen, joka palvelee tarpeitasi luotettavasti. Anna tälle älypuhelimelle uusi mahdollisuus ja nauti sen tarjoamista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A52s 5G 128GB A528B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *