0
Your Cart

Samsung Galaxy A6 Plus (2018) 32GB A605F DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy A6 Plus (2018) 32GB A605F DS – Purple (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy A6 Plus (2018) 32GB A605F DS -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin, tehokkuuden ja käytännöllisyyden! Tässä kauniin purppurassa värissä oleva malli on täydellinen vaihtoehto niille, jotka arvostavat modernia teknologiaa edullisesti.

**Pääominaisuudet:**

– **Väri**: Tyylikäs Purple, joka erottuu joukosta ja tuo väriä päivittäiseen käyttöön.
– **Tallennustila**: 32GB sisäistä tallennustilaa, jota voi laajentaa microSD-kortilla (ei sisälly pakkaukseen), joten voit tallentaa kaikki tärkeät kuvat, videot ja sovellukset helposti.
– **Kuntoluokka**: Grade BC, mikä tarkoittaa, että puhelimen käyttöiän jäljellä oleva osuus on hyvä, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen toimintakykyyn.
– **Cloud Lock**: CloudOFF, eli puhelin on täysin käytettävissä ilman pilvipalveluiden rajoituksia.
– **Toiminnallisuus**: Täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta ja nopeasta suorituskyvystä.
– **Pakkaus**: Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon edullisempaan hintaluokkaan.

Samsung Galaxy A6 Plus on suunniteltu tyylitietoista käyttäjää varten, joka arvostaa kauniita muotoiluja yhdistettynä käytännöllisiin ominaisuuksiin. Älypuhelimessa on kirkas näyttö, monipuoliset kameratoiminnot ja pitkä akun kesto, jolloin voit pysyä yhteydessä missä ja milloin tahansa.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia laadukas älypuhelin! Hanki oma Samsung Galaxy A6 Plus (2018) nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A6 Plus (2018) 32GB A605F DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *