0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB S908B DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB S908B DS – Värissä Green (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy S22 Ultra 5G:een, huipputason älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden, tyylin ja huippuluokan teknologian. Tämä malli, varustettuna 512 GB:n sisäisellä muistilla, on täydellinen valinta käyttäjille, jotka arvostavat tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Väri:** Elegantti vihreä sävy tuo lisätyyliä puhelimeesi ja tekee siitä erottuvan sekä arjessa että tilaisuudessa.

**Kuntoluokka:** Grade A -luokitus tarkoittaa, että laite on erittäin hyvässä kunnossa ja sen ulkonäössä ei juurikaan ole kosmeettisia virheitä. Saat itsellesi lähes uudenveroisesti toimivan laitteen, joka on valmistettu kestämään.

**Toiminnallisuus:** Tuote toimii moitteettomasti ja kaikki toiminnot ovat käytettävissä, joten voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.

**Cloud Lock:** Laite on täysin poistettu pilvivarauksista (CloudOFF), mikä takaa, että voit aloittaa sen käytön välittömästi ilman lisähaasteita.

**Pakattu:** Tuote toimitetaan unboxed-tilassa, mikä tarkoittaa, että laite on valmisteltu käyttöön, mutta ei toimiteta alkuperäisessä pakkauksessaan.

Valitse Samsung Galaxy S22 Ultra 5G ja nauti huipputason älypuhelimesta, joka yhdistää korkean suorituskyvyn ja tyylikkään ulkoasun. Tämä on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tyylikästä laitetta päivittäiseen käyttöön!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB S908B DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *