0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B – Vihreä (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip3 5G:een, innovatiiviseen taittuvan näytön älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli, jossa on 256 GB tallennustilaa ja vangitseva vihreä väri, tarjoaa vaikuttavan käyttäjäkokemuksen.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Vihreä – Tämä moderni ja näyttävä väri tuo särmää päivittäiseen käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoitteita.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä tarkoittaa, että laitteessa on pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Huomaathan, että laitteessa on pieniä toimintahäiriöitä, jotka eivät kuitenkaan vaikeuta sen päivittäistä käyttöä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät laadukasta puhelinta edullisesti.
– **Lisätiedot:** Väriin liittyvää haalistumista – Joitakin esteettisiä merkkejä, mutta ne eivät vähennä laitteen toimintakykyä.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tyylikästä muotoilua ja tehokkuutta. Sen taittuva näyttö mahdollistaa ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen, ja sen kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne ikinä menetkin. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia huipputeknologian älypuhelin edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *