0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB (Väri: Blue) – Kuntoluokka: Grade C**

Tutustu innovatiiviseen ja tyylikkääseen Samsung Galaxy Z Flip4 5G:een, joka yhdistää nykyaikaisen muotoilun ja huipputeknologian. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta, kun etsit monipuolista laitetta, joka mahtuu helposti taskuun!

### Tuotteen tiedot:
– **Väri:** Blue
– **Tallennustila:** 128GB
– **Kuntoluokka:** Grade C
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Grade C (käytön jälkiä voi olla)
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed

### Ominaisuudet:
– **Kompakti muotoilu:** Z Flip4:n taitettava näyttö tekee siitä äärimmäisen käytännöllisen ja helposti kuljetettavan. Suljettuna se on riittävän pieni taskuusi, avattuna laaja näyttö tarjoaa upean katselukokemuksen.
– **5G-yhteydet:** Nauti salamannopeista verkkoyhteyksistä, olitpa sitten striimaamassa, pelaamassa tai työskentelemässä liikkuessasi.
– **Elegantti ulkonäkö:** Siro ja moderni design sinisessä värissä tekee siitä muotitietoisen valinnan, joka erottuu joukosta.

### Kuntoluokka:
Grade C -merkintä tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos etsit laadukasta puhelinta budjettiystävällisesti.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta omistaa Samsung Galaxy Z Flip4 5G. Se on loistava valinta niille, jotka arvostavat sekä tyyliä että käytettävyyttä. Tilaa oma malli siirryttyäsi uuteen aikakauteen älypuhelinteknologiassa!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *