0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Sininen) – Kuntoluokka A**

Tutustu innovatiiviseen ja tyylikkääseen Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Tämä ainutlaatuinen laite edustaa älykkyyttä ja luovuutta, ja se on suunniteltu erityisesti sinisen värin ystäville.

**Ominaisuudet ja tekniset tiedot:**

– **Väri:** Sininen
– **Tallennus:** 256GB
– **Kuntoluokka:** Grade A – Laite on erittäin hyvässä kunnossa, ja se on tarkastettu huolellisesti, jotta voit nauttia siitä kuin uutena.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja voit nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition -älypuhelimessa on ainutlaatuisesti taittuva näyttö, joka mahdollistaa joustavan käytön eri tilanteissa. Laite on täydellinen valinta niin sosiaaliseen mediaan, pelihetkiin kuin työntekoon. Luotettava 5G-yhteys takaa nopeat tiedonsiirto- ja latausnopeudet.

Käytä tätä upeaa älypuhelinta, joka ei pelkästään näytä hyvältä, vaan myös toimii erinomaisesti! Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä moderni, sininen kaunotar nyt.

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *