0
Your Cart

Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi – Pink**

Tutustu Apple iPad Air (2022) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin! Tämä upea pinkki laite on varustettu 64GB:n tallennustilalla ja se toimii vaivattomasti Wi-Fi-verkossa. Sen kevyen ja ohuen muotoilun ansiosta iPad Air on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Väri:** Pinkki
Anna päivillesi väriä ja iloa, kun käytät tätä tyylikästä pinkkiä iPadia. Se erottuu joukosta ja tuo persoonaasi esille.

**Kuntoluokka:** Grade A
Tässä iPad Airissa on Grade A -kuntoluokka, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja käyttökelpoinen. Pienet käytön jäljet voivat esiintyä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika
Laite saattaa sisältää pieniä toiminnallisia vikoja, mutta se toimii edelleen moitteettomasti päivittäisissä toiminnoissa. Tämä on täydellinen valinta, jos etsit edullista vaihtoehtoa huippulaadukkaasta laitteesta.

**Pakkauksen tila:** Unboxed
Tuote myydään ilman alkuperäistä pakkauksestaan, mutta kaiken keskeisen mukana. Voit nauttia laitteen käyttömukavuudesta ilman lisäkustannuksia.

**Lisätietoja:** Värihaalistuma
Huomioithan, että laitteessa voi esiintyä värihaalistumaa, mutta tämä ei vaikuta sen käyttökokemukseen tai toimintaan.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta saada käsiisi Apple iPad Air (2022) -tabletti. Olipa sitten kyse opiskelusta, työnteosta tai viihteestä, tämä laite on suunniteltu vastaamaan kaikkia tarpeitasi. Tilaa omasi tänään ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *