0
Your Cart

Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi – Pink

**Kuntoluokka:** Grade B

**Kuvaus:**

Tutustu hienoon Apple iPad Air (2022) -malliin värissä Pink, joka tuo ilmaa ja väriä päivittäiseen käyttöösi. Tässä tyylikkäässä tabletissa on 64GB tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät sovelluksesi, valokuvasi ja dokumenttisi helposti.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Pink – Tämä viehättävä väri tekee iPadistasi heti erottuvan ja sopii täydellisesti omaan tyyliisi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite ei ole sidottu pilvipalveluiden rajoituksiin, jolloin voit käyttää sitä ilman häiriöitä.
– **Ulkoasu:** Grade B – Vaikka laite on käytetty, se on hyvässä kunnossa eikä sillä ole merkittäviä kolhuja tai naarmuja.
– **Toimivuus:** Minor Fault – Laite toimii pääsääntöisesti hyvin, mutta siihen saattaa liittyä pieniä vikoja, jotka eivät häiritse sen päivittäistä käyttöä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite myydään ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja valmis uuteen kotiin.
– **Lisätietoa:** Huomioithan, että laitteella on heikentynyt akun kesto verrattuna uusiin malleihin, joten se saattaa vaatia useamman latauksen päivän aikana.

Apple iPad Air (2022) yhdistää tehon ja tyylin, minkä ansiosta se sopii niin työskentelyyn kuin vapaa-ajan käyttöön. Tämä juuri sinulle soveltuva laite tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, ja sen kaunis pinkki väri varmasti ilahduttaa.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä upea iPad Air (2022) Grade B -tilassa ja nauti sen tuomista mahdollisuuksista! Tee tästä tabletista uusi kumppanisi arjessa.

Kuvaus

Color Pink
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2022) 64GB WiFi (Väri – Pink) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *