0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 32GB WiFi T500 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 32GB WiFi T500 (Väri – Grey) – Grade BC**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A7:n upeaan maailmaan! Tämä tyylikäs ja tehokas tabletti yhdistää loistavan muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niin viihteeseen kuin työskentelyynkin.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey), joka sopii täydellisesti sekä ammatilliseen että jokapäiväiseen käyttöön.
– **Tallennus:** 32GB sisäistä tallennustilaa, jonka ansiosta voit säilyttää tärkeitä tiedostoja, kuvia ja sovelluksia helposti.
– **Yhdistettävyys:** WiFi-yhteys takaa nopean ja luotettavan verkkoyhteyden, joten voit selata verkkoa ja suoratoistaa sisältöä vaivattomasti.

**Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä tarkoittaa, että laite saattaa sisältää kosmeettisia käyttöhäiriöitä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja valmiina käyttöösi. Laite on testattu ja sen toiminta on todettu moitteettomaksi.

**Muita tietoja:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laite ei ole sidottu edellisiin käyttäjiin, joten voit aloittaa uuden seikkailun vaivatta.
– **Pakattu:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täysin käyttökelpoinen ja valmiina siihen seuraavaan suurten hetkien kokemiseen.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia korkealaatuinen Samsung Galaxy Tab A7 erinomaisella hinnalla! Sekä viihde että työskentely sujuvat vaivattomasti tällä laitteella. Tilaa nyt ja astu digitaaliseen maailmaan Samsungin avulla!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A7 10.4 32GB WiFi T500 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *