0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 64GB WiFi T500 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuote: Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 64GB WiFi T500 (Väri: Grey, Kuntoluokka: Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A7 -tablettiin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian! Tämä 10.4 tuuman näyttö tarjoaa upean tarkkuuden ja värit, jotka tekevät elokuvien katsomisesta ja pelien pelaamisesta entistä nautinnollisempaa.

**Tuotteen ominaisuudet:**
– **Väri:** Harmaa (Grey) – moderni ja tyylikäs väri, joka sulautuu täydellisesti jokapäiväisiin ympäristöihin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta ilman rajoituksia tai lukituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – tabletti on hyvässä kunnossa, ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta sen toimivuuteen.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – laitteen kaikki ominaisuudet toimivat moitteetta, joten voit nauttia sujuvasta käyttöelämyksestä.
– **Pakattu:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti testattu ja hyvässä kunnossa.

Samsung Galaxy Tab A7 on täydellinen valinta niin viihteen kuin työskentelynkin tueksi. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukanasi, ja 64 GB:n tallennustila takaa riittävästi tilaa suosikkisovelluksillesi ja -tiedostoillesi. Hyödynnä sen monipuolisia ominaisuuksia ja tuo digitaalinen maailma käden ulottuville.

Tilaa nyt ja nauti Samsung Galaxy Tab A7:n tarjoamista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A7 10.4 64GB WiFi T500 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *