0
Your Cart

Apple iPhone 14 128GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Apple iPhone 14 128GB (Väri – Purple, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu upeaan Apple iPhone 14:ään, joka yhdistää tyylin ja huipputeknologian! Tässä 128 Gt:n muistitilalla varustetussa upeassa Purple-värisessä puhelimessa yhdistyvät Apple-brändin tunnettu laatu ja edistyksellinen suorituskyky.

**Ominaisuudet:**

– **Väri**: Elegantti Purple, joka erottuu joukosta ja tuo arkeen väriä ja tyyliä.
– **Cloud Lock**: CloudOFF, mikä tarkoittaa, että voit käynnistää laitteen ilman lisähaasteita.
– **Kuntoluokka**: Grade B – ykkösluokan laitteet, jotka ovat käytettyjä mutta hyväkuntoisia. Ne saattavat sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta ovat silti täysin toimivia.
– **Toiminnallisuus**: Minor Fault – laitteessa on pieniä toiminnallisia vikoja, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen päivittäiseen käyttöön tai suorituskykyyn.
– **Paketti**: Unboxed – toimitamme laitteen ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu.
– **Lisätiedot**: Laitteen pinnassa on tahallisia naarmuja, jotka on tehty esteettisesti. Nämä naarmut eivät vaikuta puhelimen toimintaan ja antavat sille ainutlaatuista luonteenomaisuutta.

**Yhteenveto:**

Apple iPhone 14 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista älypuhelinta kilpailukykyiseen hintaan. Kauniissa Purple-värissä ja 128 Gt:n suurella tallennustilalla varustettuna tämä laite tarjoaa kaiken tarvittavan: tehokkuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Älä jää ilman tätä ainutlaatuista mahdollisuutta! Huomioithan, että laite on käytetty ja siinä on pieniä käytön jälkiä, mutta se tarjoaa silti erinomaisen käyttökokemuksen. Osta nyt ja vie teknologiaasi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Scratched on purpose

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 128GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *