0
Your Cart

Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Late 2013) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Late 2013) – Silver (Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Late 2013) -tietokoneeseen, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tämä hopeanvärinen malli on varustettu tehokkaalla Intel Core i7-4960HQ -prosessorilla ja 16 GB:n RAM-muistilla, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin päivittäiseen käyttöön kuin vaativampiin tehtäviinkin.

Vaikka laite on kuntoluokassa Grade C, se toimii edelleen luotettavasti. Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täysin käyttökelpoinen ja valmis uusille seikkailuille. MacBook Pro:n 1TB:n SSD-kiintolevy tarjoaa runsaasti tallennustilaa ja nopeutta tiedostojen käsittelyssä.

Laite on varustettu Retina-näytöllä, joka takaa upean kuvanlaadun ja terävyyden, olivatpa kyseessä työt tai viihde. GeForce GT 750M -grafiikkakortti (2GB) takaa sujuvan graafisen suorituskyvyn peleissä ja muissa visuaalisesti vaativissa sovelluksissa.

Huomioithan, että laitteen akku on korkealla sykliluvulla (751+), joten akuston kesto saattaa olla rajallista. Tämä on hyvä valinta niille, jotka etsivät toimivaa MacBookia budjetilla tai tarvitsevat varaosiksi.

**Tekniset tiedot:**
– Väri: Hopea
– Kuntoluokka: Grade C
– Toiminta: Toimiva
– Laatimus: Unboxed
– Prosessori: Intel Core i7-4960HQ
– RAM: 16 GB
– Tallennustila: 1TB SSD
– Akun tila: Korkea sykliluku
– Näppäimistö: DNK
– COA: macOS
– Näytön resoluutio: Retina
– Grafiikkakortti: GeForce GT 750M 2GB

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä – hanki itsellesi Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Late 2013) ja nauti sen tarjoamasta suorituskyvystä!

Kuvaus

Color Silver
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed
CPU Laptops Core i7-4960HQ
RAM 16GB
Drive 1TB SSD
Battery status High Cycle Count
Keyboard DNK
COA macOS
LCD Graphics array Retina
GPU laptops GeForce GT 750M 2GB
Battery cycles 751+

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple MacBook Pro (Retina, 15″ Late 2013) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *