0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 1TB S928B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 1TB S928B DS (Väri – Purple) – Grade A**

Tervetuloa tulevaisuuteen mobiiliteknologiassa Samsung Galaxy S24 Ultra 5G -älypuhelimen myötä! Tämä upea laite, väriltään lumoava Purple, tarjoaa huipputeknologian ja esteettisen muotoilun yhdistelmän. Bittiaktiivisen elämän vauhdissa tarvitaan luotettavaa ja tehokasta laitetta, ja Samsung Galaxy S24 Ultra 5G ylittää kaikki odotukset.

### Tuotteen ominaisuudet:

– **Väri:** Purple – Ylellinen violetti väri, joka herättää huomiota ja erottuu joukosta.
– **Tallennustila:** Huikeat 1TB – Riittävästi tilaa kaikille suosikkikuvillesi, videoillesi, sovelluksillesi ja muulle sisällölle.
– **Kunto:** Grade A – Tuote on erinomaisessa kunnossa, ilman näkyviä käytön jälkiä. Kuntoluokka takaa, että voit nauttia laitteesta kuin uutena.
– **Toimivuus:** 100% toimiva – Kaikki ominaisuudet ovat täysin käyttökelpoisia. Voit luottaa puhelimeesi päivittäisessä käytössä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ei rajoitteita! Voit käyttää laitetta vapaasti ilman pilvivarmistuksen esteitä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on täydellisessä toimintakunnossa valmiina käyttöön.

### Miksi valita Samsung Galaxy S24 Ultra 5G?

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G on suunniteltu vastaamaan vaativimpien käyttäjien tarpeita. Sen huipputekniset ominaisuudet, kuten upea näyttö, erinomaiset kamerat ja valtava tallennustila, tekevät siitä täydellisen valinnan niin työ- kuin vapaa-aikaan.

Älä jää jälkeen teknologian kehityksestä! Hanki oma Samsung Galaxy S24 Ultra 5G jo tänään ja astu älypuhelinten huipputeknologian maailmaan. Tyylikäs Purple-väri ja Grade A -kuntoluokka varmistavat, että tämä laite ei ainoastaan toimi erinomaisesti, vaan myös näyttää upealta!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 1TB S928B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *