0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB S928B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB S928B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu huipputeknologiaan Samsung Galaxy S24 Ultra 5G – älypuhelimella, joka yhdistää tyylin ja huipputehokkuuden! Tämä musta kaunotar tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia ja suorituskykyä, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativalle käyttäjälle.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 512GB – riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja muille multimediatiedostoille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta vaivattomasti ilman rajoitteita.
– **Kuntoluokka:** Grade B – puhelin on käytetty ja siinä voi olla hienovaraisia käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja käyttökelpoinen.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – kaikki laitteeseen liittyvät ominaisuudet ja toiminnot ovat kunnossa ja valmiina käyttöön.
– **Paketointi:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G yhdistää huipputason suorituskyvyn ja ylellisen suunnittelun. Sen erinomainen kamera, upea näyttö ja nopea 5G-verkko tarjoavat unohtumattomia käyttäjäkokemuksia. Tämä Grade B -kuntoluokan laite on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua edullisessa paketissa.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta! Hanki Samsung Galaxy S24 Ultra 5G nyt ja astu älypuhelinteknologian uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB S928B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *