0
Your Cart

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB S928B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen Nimi:** Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB S928B DS (Väri – Black, Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotekuvaus:**

Tutustu huipputason älypuhelimeen, Samsung Galaxy S24 Ultra 5G, joka yhdistää tehokkuuden, elegantin muotoilun ja innovatiiviset ominaisuudet. Tämä premium-laite on varustettu 512 GB:n tallennuskapasiteetilla, mikä takaa riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Väri:** Musta – Tämä klassinen väri tuo esiin laitteen tyylikkään muotoilun ja tekee siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka:** Grade A – Tämä puhelin on erittäin hyvässä kunnossa, ja se on tarkastettu ja testattu toimivuuden varmistamiseksi. Huolellisesti käytetty, se voi sisältää vain vähäisiä käytön jälkiä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon uuden puhelimen sijasta.

**Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on vapautettu pilvilukosta, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä ilman rajoituksia ja aktivointivaatimuksia.

**Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Tämä älypuhelin toimii täydellisesti, ja kaikki sen ominaisuudet ovat käytettävissä, mikä takaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen.

**Pakkaus:** Unboxed – Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on arvioitu ja testattu, jotta voit olla varma sen laadusta ja toimintakyvystä.

Älä missaa mahdollisuutta hankkia tätä huippuluokan Samsung Galaxy S24 Ultra 5G -puhelinta erinomaisessa kunnossa! Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja tehokkuutta ilman korkeinta hintalappua. Tee älykkäitä valintoja ja nauti saumattomasta käyttäjäkokemuksesta tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB S928B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *