0
Your Cart

Samsung Galaxy A02 32GB A022F DS (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy A02 32GB A022F DS (Väri – Punainen) – Kuntoluokka Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy A02:een, joka yhdistää tyylin ja tehokkuuden kompaktissa paketissa! Tämä punainen kaunotar on loistava valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa älypuhelinta päivittäisiin tarpeisiin.

**Värivaihtoehto:** Syvän punainen väri tekee tästä puhelimesta todella erottuvan. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä väriä päivittäiseen elämäänsä.

**Kuntoluokka:** Tämä laite on kuntoluokassa Grade AB, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja siinä voi olla vain muutamia käyttöjäljistä johtuvia pieniä naarmuja tai jälkiä. Laatu on varmistettu, joten voit luottaa siihen, että saat toimivan laitteen.

**Toiminnallisuus:** Laite on täysin toimiva ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn päivittäisissä käyttötarpeissa, kuten sosiaalisessa mediassa surffailussa, valokuvien otossa ja viestinnässä.

**Pakkaus:** Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta voit olla varma sen laadusta ja toimivuudesta.

**Pilvilukitus:** Pilvilukitus on pois päältä (CloudOFF), joten voit käyttää puhelinta heti ilman ylimääräisiä esteitä.

**Tekniset tiedot:**
– **Mallinumero:** A022F DS
– **Tallennustila:** 32GB

Valitse Samsung Galaxy A02 ja nauti luotettavasta, tyylikkäästä ja toimivasta älypuhelimesta, joka pitää sinut yhteydessä maailmaan!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A02 32GB A022F DS (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *