0
Your Cart

Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen nimi:** Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotekuvaus:**

Tervetuloa tutustumaan Samsung Galaxy A33 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä puhelin on varustettu 128 Gt: n tallennustilalla, mikä takaa riittävästi tilaa tärkeille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:** Musta

Huolellisesti valittuna mustana värinä tämä malli tarjoaa ajattoman ja elegantin ilmeen, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

**Kuntoluokka:** Grade C+
Tuote on käynyt läpi tarkan kuntoluokitteluprosessin ja se on klassifioitu Grade C+:ksi. Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on havaittavissa pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen toiminnallinen ja käyttökelpoinen.

**Toiminnallisuus:** Pienet viat
Tuotteessa on havaittavissa pieniä toiminnallisia vikoja. Näistä huolimatta puhelimella on yhä kiitettävä käyttöarvo ja se täyttää peruskäyttötarpeet ilman ongelmia.

**Pakkaus:** Ilman alkuperäistä pakkausta
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksensa, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu ennen myyntiin laittamista.

**Lisätiedot:** Valkoiset alueet
Puhelimessa saattaa olla värin haalistumista, mutta tämä ei vaikuta sen suorituskykyyn tai käyttömukavuuteen. Tämäntyyppiset visuaaliset vauriot tekevätkin tästä loistavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät edullista, mutta luotettavaa älypuhelinta.

Samsung Galaxy A33 5G tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen 5G-yhteydellä ja monilla ominaisuuksilla, joten se on täydellinen kumppani kaikkeen, mitä päivittäinen elämä tuo tullessaan. Ota askel kohti modernia ja tehokasta älypuhelinta!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A33 5G 128GB A336B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *