0
Your Cart

Samsung Galaxy A73 5G 128GB A736B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy A73 5G 128GB A736B DS (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy A73 5G:een – tehokkaaseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun! Tämä malli, jossa on 128GB tallennustilaa, tarjoaa runsaasti tilaa valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri**: Tyylikäs harmaa (Grey) lisää modernia ilmettä, ja sen elegantti muotoilu sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka**: Tämä puhelin kuuluu Grade B -kuntoluokkaan. Tämä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja valmiina käyttöön.

**Toiminnallisuus**: Puhelin on täysin toiminnallinen, joten voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilman huolta. 5G-yhteyksien ansiosta voit surffailla verkossa salamannopeasti ja nauttia suoratoistosta ilman katkoksia.

**Käyttäjäystävällisyys**: Galaxy A73:ssa on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee älypuhelimen käytöstä vaivatonta. Sen suurikokoinen näyttö tarjoaa upean visuaalisen kokemuksen, täydellisen valokuvien katseluun tai peleihin.

**Lähetyssisältö**: Tämä tuote myydään ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), joten voit nauttia säästöistä ilman kompromisseja toimivuuden suhteen.

Älä jää paitsi tästä hienosta mahdollisuudesta hankkia Samsung Galaxy A73 5G 128GB:lla, joka yhdistää tehokkuuden ja muotoilun. Tee älyvalinta, joka tukee modernia elämäntapaasi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A73 5G 128GB A736B DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *