0
Your Cart

Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F (Väri – Blue, Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Samsung Galaxy J6 Plus -älypuhelimeen, joka tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tyyliä ja toimivuutta. Tämä kompakti ja tehokas laite on varustettu 32 GB:n sisäisellä muistilla, joka riittää päivittäisiin tarpeisiisi, olitpa sitten sosiaalisen median ystävä tai elokuvien ystävä.

**Väri:** Kaunis sininen (Blue) värisävy lisää laitteesi esteettisyyttä and sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka:** Grade BC -luokituksen omaava laite, joka tarkoittaa, että se on käytetty ja siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta laitteen toimivuuteen, joka on täysin toimintakunnossa.

**Cloud Lock:** Laite tulee CloudOFF-tilassa, joten voit käyttää sitä heti ilman lisäasetuksia.

**Toiminnallisuus:** Puhelin toimii moitteettomasti, ja se on valmiina vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi. Riippumatta siitä, käytätkö sitä puheluihin, tekstiviesteihin tai sovellusten selaamiseen, Samsung Galaxy J6 Plus on luotettava kumppanisi.

**Pakkaus:** Tämä laite toimitetaan unboxed-tilassa, mikä tarkoittaa, että alkuperäistä pakkausta ei ole, mutta itse laite on huolellisesti testattu ja valmiina käyttöön.

Anna itsellesi tilaisuus nauttia laadukkaasta älypuhelin kokemuksesta ilman suurta hintalappua. Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat tyyliä, käytettävyyttä ja luotettavuutta. Hanki omasi nyt ja koe modernin teknologian mukavuus!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy J6 Plus 32GB J610F (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *