0
Your Cart

Samsung Galaxy M31 128GB M315F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy M31 128GB M315F DS (Väri – Blue, Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu tehokkaaseen ja monipuoliseen Samsung Galaxy M31 -älypuhelimeen, joka yhdistää modernin muotoilun ja huipputeknologian. Tämä laite on varustettu 128 GB tallennustilalla, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi helposti yhdellä puhelimella.

**Väri:** Sininen (Blue)
Samsung Galaxy M31:n näyttävä sininen väri tekee siitä erottuvan ja tyylikkään valinnan. Se lisää ripauksen väriä päivittäiseen elämääsi!

**Kuntoluokka:** Grade BC
Puhelin on luokiteltu kuntoluokkaan Grade BC. Tämä tarkoittaa, että se voi sisältää pieniä käytönjälkiä tai esteettisiä virheitä, mutta se on täysin toimiva ja käyttökelpoinen, joten saat loistavaa vastinetta rahalle.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelimessa on poistettu pilvilukitus, mikä takaa, että voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja esteitä. Voit siis nauttia laitteen kaikista toiminnoista heti käyttöönotostas!

**Toimintakunto:** Toiminnassa (Working)
Samsung Galaxy M31 on testattu ja varmistettu, että se toimii moitteettomasti. Kaikki sen ominaisuudet, kuten kamera, näytön tarkkuus ja suorituskyky, ovat täydellisesti kunnossa.

**Paketti:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta tämä ei vaikuta sen laatuun tai toimivuuteen. Nauden edullista hintaa ilman ylimääräisiä pakkauskustannuksia!

Valitse Samsung Galaxy M31 128GB M315F DS ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle! Tämä laite on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta teknologiatuotetta kohtuulliseen hintaan.

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy M31 128GB M315F DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *