0
Your Cart

Apple iPad Air 16GB Wifi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Air 16GB Wifi (Väri – Silver, Kuntoluokka – Grade BC)

**Kuvaus:**

Tervetuloa seuraavalle tasolle teknologian maailmassa! Apple iPad Air 16GB Wifi -tabletti tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen tyylikkäässä hopeisessa ulkoasussaan. Tämä laite on täydellinen kumppani niin työskentelyyn, viihteeseen kuin oppimiseen.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii kaikille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit aloittaa käytön heti ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade BC – laitteessa voi olla käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti ja on valmis palvelemaan sinua.
– **Toiminnallisuus:** Toimii moitteettomasti, joten voit nauttia sujuvasta käyttöliittymästä ja sovelluksista ilman huolia.
– **Pakkaus:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen arvo ja laatu ovat silti huipputasoa.

iPad Air 16GB Wifi on suunniteltu kattamaan kaikki tarpeesi, olipa kyseessä selain, sovellusten käyttö, videoiden katselu tai sähköpostien lähettäminen. Sen kevyen rakenteen ansiosta voit ottaa sen mukaasi minne tahansa.

**Huomioithan:** Tämä laite on käytetty ja kuntoluokaltaan Grade BC, joten se saattaa sisältää naarmuja tai jälkiä, mutta tämä ei vaikuta sen toimivuuteen. Saat Loistavan Apple-kokemuksen edullisemmalla hinnalla! Osta nyt ja vie oma teknologiasi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air 16GB Wifi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *