0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Sininen) – Kuntoluokka A

**Esittely:**
Tutustu Samsung Galaxy Z Flip4 5G:een, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian. Tämä upea sininen älypuhelin tarjoaa ainutlaatuisen taittuvan näyttömaailman, joka tekee puhelimen käytöstä entistäkin kätevämpää ja innostavampaa. Onko sinulla jo ennestään mielenkiintoa innovatiivista älypuhelinta kohtaan? Tämä Grade A -kuntoluokan laite on täydellinen valinta sinulle!

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Sininen – Tyylikkään ja modernin sinisen sävyn ansiosta puhelin erottuu joukosta ja tuo ilmettä päivittäiseen käyttöön.

– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä laite ei ole sidottu pilvipalveluihin, mikä tarjoaa sinulle vapauden käyttää puhelinta ilman rajoituksia.

– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka A – Täydellinen kunto, esteettisesti miellyttävä ja hyvin pidetty laite, joka on lähes uusi.

– **Toimivuus:** Toimii erinomaisesti – Kaikki toiminnallisuudet ovat kunnossa, joten voit nauttia saumattomasta käyttäjäkokemuksesta ilman huolia.

– **Pakattu:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täysin toimintakunnossa ja valmiina käyttöön.

**Miksi valita Samsung Galaxy Z Flip4 5G?**

Samsung Galaxy Z Flip4 on enemmän kuin vain älypuhelin; se on elävä esimerkki innovaatioista ja muotoilun mestariteoksista. Taittuvan näytön avulla voit nauttia suuresta 256 GB tallennustilasta ja 5G-yhteydestä, jotka tekevät laitteesta täydellisen kumppanin sekä töihin että vapaa-aikaan. Sen kompakti koko takaa, että se mahtuu helposti taskuusi, ja taittuva design säästää tilaa ilman, että joudut luopumaan tehokkuudesta.

Älä jää jälkeen teknologian kehityksestä – varmista oma Samsung Galaxy Z Flip4 5G tänään ja astu tulevaisuuteen tyylillä!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *