0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Gold/Yellow/White) (Kuntoluokka – Grade A)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip4 5G -älypuhelimeen, joka tarjoaa innovatiivisen taitettavan muotoilun ja huipputeknologian yhdistelmän! Tämä upea laite on saatavilla kauniissa ***Gold/Yellow/White*** -värissä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan tyylitietoiseen käyttäjään.

**Tuotteen tiedot:**

– **Tallennuskapasiteetti:** 256GB
– **Väri:** Gold/Yellow/White
– **Kuntoluokka:** Grade A – Täydellisessä kunnossa, vain lieviä käytön jälkiä (jos lainkaan)
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti
– **Cloud Lock:** CloudOFF – ei rajoituksia käyttäjätilin käytölle
– **Pakkaus:** Unboxed – toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta

Samsung Galaxy Z Flip4 on suunniteltu niin, että se mahtuu helposti taskuusi, mutta tarjoaa silti suuren, kirkkaan näytön. Taitettavan muotoilun ansiosta voit avata puhelimen äänettömästi ja käyttää sitä helposti eri tavoilla. Olitpa sosiaalisen median maailmassa tai työasioissa, Z Flip4 takaa, että kaikki tarvittava on käden ulottuvilla.

Älypuhelin on varustettu tehokkaalla 5G-yhteydellä, joka mahdollistaa salamannopean tiedonsiirron, ja sen 256GB:n tallennustila riittää niin sovelluksille, valokuville kuin videoillekin. Grade A -kunto takaa, että saat käyttöösi luotettavan ja kauniisti käytetyn laitteen, joka ei petä päivittäisissä tarpeissasi.

Älä jää paitsi tämän upean Samsung Galaxy Z Flip4 5G -älypuhelimen tarjoamista mahdollisuuksista! Lisää tyyliä ja toimivuutta elämääsi – hanki oma Z Flip4 tänään!

Kuvaus

Color Gold/Yellow/White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Gold/Yellow/White) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *