0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 32GB LTE T505 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy Tab A7 10.4 32GB LTE T505 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade AB)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A7:ään, ohueseen ja kätevään tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja käyttäjäystävällisyyden. Tämä malli, varustettuna 32GB tallennustilalla ja LTE-yhteydellä, on täydellinen kumppani niin viihteeseen kuin työskentelyyn.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa – tyylikäs ja moderni ulkonäkö sopii jokaiseen ympäristöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – valmis käyttöösi ilman turhia rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – tabletti on hyvässä kunnossa, ja siinä saattaa olla vain pieniä käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta käyttöön.
– **Toiminnallisuus:** Toimii täydellisesti – laite on täysin toimintakunnossa, ja voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista vaivatta.
– **Pakkaus:** Unboxed – tabletti myydään ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmistettu käyttövalmiiksi.

Samsung Galaxy Tab A7 yhdistää suorituskyvyn ja käytettävyyden. Sen suuri 10.4 tuuman näyttö tarjoaa upean katseluelämyksen, olitpa sitten katsomassa suosikkisarjojasi tai työskentelemässä asiakirjojen parissa. Tämä tabletti on myös varustettu LTE-yhteydellä, joten voit pysyä yhteydessä missä ja milloin tahansa.

Anna itsellesi mahdollisuus nauttia laadukkaasta sisällöstä ja sujuvasta käyttäjäkokemuksesta Samsung Galaxy Tab A7:llä. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta saada laadukas tabletti kilpailukykyiseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A7 10.4 32GB LTE T505 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *