0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 32GB LTE X205 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 32GB LTE X205 (Grey) – Grade AB**

Tutustu Samsung Galaxy Tab A8:aan, joka yhdistää huipputeknologian ja miellyttävän muotoilun tiiviissä paketissa. Tämä 10.5-tuumainen tabletti on täydellinen valinta niin viihteeseen kuin työskentelyynkin.

– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka sopii moneen ympäristöön.
– **Tallennustila:** 32GB sisäistä muistia, jonka avulla voit tallentaa valokuvia, sovelluksia ja muuta tärkeää sisältöä.
– **Yhteydet:** LTE-yhteys mahdollistaa nopean verkkoyhteyden missä tahansa oletkin, joten voit surffata, striimata ja ladata sisältöä vaivattomasti.
– **Kunto:** Grade AB – tuote on hyvässä kunnossa ja toimii moitteettomasti. Pienet käytön jäljet voivat olla havaittavissa, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF, joten voit käyttää laitetta välittömästi ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Paketti:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu.

Samsung Galaxy Tab A8 on suunniteltu tarjoamaan erinomainen käyttökokemus, olipa kyse sitten elokuvien katselusta, pelien pelaamisesta tai työn tekemisestä. Sen suuret näyttö ja tehokas prosessori varmistavat sujuvan käytön kaikissa olosuhteissa. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta omistaa laadukas tabletti edullisesti!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab A8 10.5 (2021) 32GB LTE X205 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *