0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB (F721B) – Blue – Grade B**

Tutustu innovatiiviseen ja tyylikkääseen Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition -älypuhelimeen, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän muotoilua ja suorituskykyä. Tämä malli, väriltään kaunis sininen, on täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta.

### Ominaisuudet:

– **Väri:** Sininen – Tämä ainutlaatuinen väri tuo lisää tyyliä päivittäiseen käyttöön ja herättää huomiota missä tahansa.

– **Tallennustila:** 256GB – Jätä huolesi kasvavan tallennustilan riittävyydestä. Suuri kapasiteetti takaa, että sinulla on tilaa kaikille tärkeille tiedoille, sovelluksille ja median.

– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä tarkoittaa, että laite on käytetty, mutta se on hyvässä kunnossa. Ulkoisissa merkeissä saattaa esiintyä vähäisiä käytön jälkiä, mutta laite toimii moitteettomasti.

– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Voit nauttia laitteesi täysimääräisestä käytöstä ilman pilvilukituksen rajoituksia.

– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Kaikki laitteiston ja ohjelmiston toiminnot ovat erinomaisessa kunnossa, joten voit luottaa puhelimesi luotettavuuteen.

– **Pakattu:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

**Käyttökokemus:**
Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition yhdistää huipputeknologian ja kekseliään muotoilun. Sen taittuva näyttö tarjoaa uudenlaisen kokemuksen, ja 5G-yhteyden ansiosta voit nauttia nopeista latausnopeuksista ja viestinnästä.

Tämä puhelin on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua, tyyliä ja toimivuutta – hanki omasi ja astu uudenlaiseen älypuhelinkokemukseen!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *