0
Your Cart

Samsung Galaxy Tab S9 256GB WiFi X710 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Tab S9 256GB WiFi X710 – Harmaa (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Tab S9:ään, joka yhdistää huipputeknologian eleganttiin muotoiluun. Tämä tehokas tabletti tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja modernit ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin viihteeseen kuin työskentelyyn.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka sopii mihin tahansa ympäristöön.
– **Tallennustila:** 256 GB sisäinen muisti tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, tiedostoille ja multimediasisällölle.
– **Verkko-ominaisuudet:** WiFi-yhteys takaa nopean ja luotettavan internetyhteyden, joten voit nauttia sujuvasta selaamisesta ja suoratoistosta.
– **Kuntoluokka:** Grade A -laadukkaat ulkoiset ja sisäiset ominaisuudet. Tässä tabletissa ei ole merkittäviä käytön jälkiä.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva laite, joka vastaa uusien laitteiden ominaisuuksia. Kaikki toiminnot ovat kunnossa ja laite on valmis käyttöön.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on huolellisesti tarkistettu ja valmiina uusiokäyttöön.

Samsung Galaxy Tab S9 on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen ensiluokkaisen kokemuksen. Olitpa sitten työympäristössä, koulussa tai kotona, tämä tabletti täyttää kaikki tarpeesi. Nauti upeasta näytöstä, tehokkaasta suorittimesta ja pitkästä akunkestosta, jotka tekevät jokaisesta käyttökerrasta miellyttävän.

Älä jää paitsi tästä huipputehokkaasta laitteesta. Tilaa nyt ja vie digitaalinen kokemuksesi uusille tasoille!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Tab S9 256GB WiFi X710 (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *