0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Mint) (Kuntoluokka – Grade C)

### Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Mint) – Kuntoluokka Grade C

Tutustu innovatiiviseen Samsung Galaxy Z Flip5 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja huipputeknologian kompaktissa koossa. Tämä upea laite väriä Mint tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit nauttia älypuhelimen käytöstä täysillä.

**Tuotetiedot:**

– **Väri:** Mint
– **Tallennustila:** 512GB
– **Yhteensopivuus:** 5G / Cloud Lock: CloudOFF
– **Kuntoluokka:** Grade C (pienet käytön jäljet)
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault (pieni vika)
– **Pakkaus:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)
– **Lisätiedot:** Chip/Crack (pieniä vaurioita)

#### Tuotekuvaus:

Samsung Galaxy Z Flip5 5G tarjoaa näyttävän taitettavan näytön, joka vie älypuhelimien käytön uudelle tasolle. Sen kompakti muotoilu mahdollistaa helpon kuljetettavuuden, ja upea mintunvärinen pinta tekee siitä tyylikkään valinnan.

**Kuntoluokka Grade C** tarkoittaa, että laite on käytetty ja siinä saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja tai vaurioita. Huomioithan, että laite ei ole uusi, mutta sen toiminnallisuus on silti hyvä. Minor Fault -merkintä viittaa siihen, että laitteessa on pieni vika, mutta se ei vaikuta merkittävästi sen käyttöön.

Tämä laite on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat sekä tyyliä että käytännöllisyyttä, ja etsit huipputeknologiaa edullisemmin. Samsung Galaxy Z Flip5 5G:ssä yhdistyvät huipputeknologiset ominaisuudet, kuten tehokas prosessori, suuri tallennustila ja nopea 5G-yhteys, paketissa, joka mahtuu vaikka taskuun.

Tervetuloa kokemaan älypuhelin, joka ei pelkästään täytä tarpeitasi, vaan ylittää ne. Hanki Samsung Galaxy Z Flip5 5G tänään ja astu uusiin ulottuvuuksiin!

Kuvaus

Color Mint
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Mint) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *