0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Silver, Kuntoluokka – Grade C+)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Fold3 5G:een, innovatiiviseen taittuvanäyttöiseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylin. Tämä malli, saatavilla kauniina hopeisena, on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen käyttökokemus, joka vie mobiilikäytön uudelle tasolle.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – Tyylikäs ja moderni ulkonäkö, joka sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteessa ei ole pilvilukitusta, joten voit aloittaa käyttökokemuksesi vaivattomasti.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Tämä laite on käytetty, joten siihen voi liittyä pieniä käytön jälkiä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen toimivuuteen.
– **Toimivuus:** Pieni vika – Laite saattaa sisältää vähäisiä toiminnallisia haittoja, mutta sen päätarkoitus ja keskeiset toiminnot toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja valmiina uuteen kotiin.
– **Lisätieto:** Värihaalistuma – Laite saattaa sisältää haalistumia, jotka eivät kuitenkaan heikennä sen käyttökokemusta.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat huipputeknologiaa ja monipuolista käyttöä. Sen taittuva näyttö mahdollistaa multitaskingin ja luovan työn tekemisen helposti. Vaikka laite on Grade C+ -kuntoluokassa, voit luottaa sen toimintaan ja suorituskykyyn. Tämä edullinen vaihtoehto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia Samsungin huipputeknologiasta ilman suurta sijoitusta.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Hanki omasi nyt ja koe, mitä tulevaisuuden älypuhelinteknologia voi tarjota!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *