0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade C+)**

Yhdistä innovaatio ja tyyli Samsung Galaxy Z Fold3 5G -puhelimella, joka tarjoaa ainutlaatuisen monikäyttöisen kokemuksen. Tämä musta taivutettavan näytön älypuhelin on varustettu laajalla 512GB:n sisäisellä muistilla, joka takaa riittävästi tilaa kaikille valokuvillesi, sovelluksillesi ja muille tärkeille tiedostoillesi.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Valmiina käyttöön ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade C+ – Puhelimessa on käytön jälkiä ja pieniä esteitä, jotka eivät vaikuta merkittävästi sen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Puhelin on täysin toimiva, mutta siinä voi olla pieniä teknisiä ongelmia, jotka saattavat vaikuttaa käyttökokemukseen.
– **Paketti:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksensa.
– **Lisätiedot:** Akun kesto saattaa olla heikompi kuin uutena, mikä kannattaa ottaa huomioon.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G on suunniteltu sinulle, joka haluat parasta teknologiaa kätevässä muodossa. Laaja näyttö mahdollistaa monen sovelluksen käytön yhtä aikaa, ja taivutettava muotoilu helpottaa puhelimen kuljettamista.

Hyödynnä mahdollisuudet ja hanki tämä upea älypuhelin nyt edulliseen hintaan! Lisätietoja ja ostopäätös kehotetaan tekemään mahdollisimman pian, sillä tämä ainutlaatuinen malli ei kauaa odota uutta omistajaa.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB F926B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *