0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Blue) – Grade C**

Tutustu Samsung Galaxy Z Fold5 -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja innovatiivisen muotoilun. Tämä 512GB:n malli tarjoaa runsaasti tallennustilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, ja se on varustettu 5G-yhteydellä, joten voit nauttia nopeasta ja sujuvasta mobiilidatayhteydestä.

**Väri:** Kaunis sininen väritys tuo tyyliä ja luonteenpuutteita puhelimeesi. Tämä väri erottuu joukosta, ja se sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka:** Grade C. Tämä tarkoittaa, että puhelimessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii silti moitteettomasti. Hieman käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja tai kolhuja, voi olla näkyvillä, mutta nämä eivät vaikuta laitteen perustoimintoihin.

**Toiminnallisuus:** Laitteessa saattaa olla pieniä vikoja, mutta sen keskeiset ominaisuudet toimivat edelleen kunnolla. Älä anna pienten vikojen estää sinua nauttimasta kaikista huipputeknologisista ominaisuuksista, joita Galaxy Z Fold5 tarjoaa.

**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmistettu huolellisesti asianmukaisiin suojakoteloihin.

**Lisätieto:** Huomioithan, että puhelimessa voi olla pieniä siruja tai halkeamia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen käytettävyyteen tai suorituskykyyn.

Samsung Galaxy Z Fold5 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät innovatiivista ja monipuolista älypuhelinta edullisempaan hintaan. Hyödynnä tämä tilaisuus ja tuo tulevaisuuden teknologia käteesi jo tänään!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *