0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetieto: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Mustana, Kuntoluokka Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Fold5 -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylin kompaktiin muotoon. Tämä 512GB:n versio mustana on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat innovatiivista muotoilua ja monipuolisia ominaisuuksia.

**Tuotteen ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – klassinen ja elegantti, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen.
– **Kuntoluokka:** Grade C – vaikka puhelimessa on joitakin käytön jälkiä, se on täysin toimiva ja tarjoaa edelleen erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toiminnallisuus:** Pienet viat – puhelin voi sisältää pieniä vikoja, mutta ne eivät vaikuta sen perusteelliseen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – puhelin ei ole lukittu pilvipalveluun, joten voit aloittaa käytön heti ilman lisätoimia.
– **Pakkaus:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätiedot:** Chip/Crack – puhelimessa saattaa olla pieniä naarmuja tai halkeamia, mutta nämä ovat vain esteettisiä ja eivät vaikuta sen käyttöön.

**Yhdistä tyylikkyys ja tehokkuus** tilatessasi Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB:n mustana. Tämä älypuhelin on oiva valinta kaikille, jotka kaipavat kehittynyttä teknologiaa kompaktiin muotoon. Sen taittuva näyttö mahdollistaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen, ja sen suuri tallennuskapasiteetti tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

Huomioithan, että kuntoluokka Grade C tarkoittaa, että tuotteessa voi olla käytön jälkiä, joten se on loistava vaihtoehto hintatietoiseen käyttäjään. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tarjouksesta – hanki itsellesi Samsung Galaxy Z Fold5 jo tänään!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *