0
Your Cart

Apple iPhone 8 Plus 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi: Apple iPhone 8 Plus 256GB (Väri – Red, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPhone 8 Plus -puhelimeen, joka yhdistää elegantin muotoilun ja huipputeknologian. Tämä 256GB:n tallennustilalla varustettu laite tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, valokuvillesi ja sovelluksillesi.

**Väri**: Upean punainen (Red) väri tuo piristystä päivittäiseen käyttöön ja edustaa samalla tukesi taistelua HIV/AIDSia vastaan.

**Kuntoluokka**: Grade C – Kuntoluokka C tarkoittaa, että puhelimessa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmis tarjoamaan sinulle luotettavaa palvelua.

**Cloud Lock**: Laite on vapaana pilvilukosta (CloudOFF), joten voit aloittaa käytön vaivatta.

**Ulkonäkö**: Vaikka puhelimessa on käytön jälkiä, se ei vaikuta sen toimivuuteen tai käyttökokemukseen. Huomioi, että esteettiset viat saattavat vaihdella.

**Toiminnallisuus**: Puhelin on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilman huolia.

**Pakkaus**: Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Valitse Apple iPhone 8 Plus 256GB (Red) ja hyödynnä loistava hinta-laatusuhde! Tämä puhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja käytännöllisyyttä – olipa kyseessä työ, viihde tai sosiaalinen media. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia tehokas älypuhelin edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Red
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 8 Plus 256GB (Väri – Red) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *