0
Your Cart

Dell Latitude 5330 13.3″ (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Dell Latitude 5330 13.3″ (Väri – Grey) – Grade B**

Tutustu Dell Latitude 5330 -kannettavaan, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kompaktissa koossa. Tämä tyylikäs harmaa kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa teknologiaa liikkeellä ollessaan.

### Tuotteen tiedot:
– **Väri**: Harmaa
– **Kuntoluokka**: Grade B – huomattavaa kulumaa, mutta toiminnallisuus on hyvä.
– **Toiminnallisuus**: Täysin toimiva, valmis käyttöön suoraan paketista.
– **Paketti**: Mukana laturella.

### Tehokas Suorituskyky:
Dell Latitude 5330 on varustettu tehokkaalla **Core i7-1265U** -prosessorilla, joka takaa huipputehon vaativissa tehtävissä. **16GB RAM** muistia mahdollistaa useiden sovellusten yhtäaikaisen käytön ilman hidastumisia, mikä tekee työskentelystä jouhevaa.

### Varastointi ja Näyttö:
Tässä kannettavassa on **512GB SSD** -tallennustila, joka tarjoaa nopeaa tiedonsiirtoa ja riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi. **FHD (1920×1080)** näyttö takaa erinomaisen kuvanlaadun ja terävät yksityiskohdat, olitpa sitten työskentelemässä tai nauttimassa viihteestä.

### Käytännöllisyys ja Akku:
Akku pitää hyvin latauksen, joten voit työskennellä ilman huolta virtalähteen etsimisestä. Laite sisältää ***SWE/FIN*** -näppäimistön, joka on kätevä kotimaisille käyttäjille. Huomaathan, että **COA**-tietoa ei ole saatavilla.

### Yhteenveto:
Dell Latitude 5330 yhdistää käytännöllisyyden ja suorituskyvyn viehättävässä harmaassa rungossa. Se on loistava valinta asiantuntevalle käyttäjälle, joka arvostaa luotettavaa ja tehokasta työkalua arjen haasteisiin. Kuntoluokka Grade B takaa, että saat hyväkuntoisen laitteen kilpailukykyiseen hintaan. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta päivittää työkalusi ja tehostaa tuottavuuttasi!

Kuvaus

Color Grey
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i7-1265U
RAM 16GB
Drive 512GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard SWE/FIN
COA Missing
LCD Graphics array FHD (1920×1080)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dell Latitude 5330 13.3″ (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *