0
Your Cart

Dell Latitude 7530 15.6″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen nimi:** Dell Latitude 7530 15.6″ (Väri: Musta, Kuntoluokka: Grade A)

**Tuotteen kuvaus:**

Koe Dell Latitude 7530, joka yhdistää tehokkuuden, tyylin ja luotettavuuden. Tämä 15.6 tuuman kannettava tietokone on varustettu mustalla muotoilulla, joka antaa sille ammattimaisen ilmeen. Grade A -kuntoluokka takaa, että laite on erinomainen kuntoinen, valmis vastaamaan kaikenlaisiin työtehtäviin ja viihteeseen.

**Tehokas suorituskyky:** Dell Latitude 7530:ssa on Intelin Core i7-1265U -prosessorin voima, joka takaa sujuvan ja nopean toiminnan. 16 GB RAM-muistia mahdollistaa monen sovelluksen samanaikaisen käytön ilman hidastumista. 512 GB SSD-levy takaa nopeat käynnistysajat ja riittävästi tallennustilaa tärkeille tiedostoille.

**Upeat visuaalit:** Laite on varustettu UHD (3840×2160) -resoluution näytöllä, joka tarjoaa upeaa kuvaa ja tarkkuutta. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin vaativille työtehtäville kuin viihdekäyttöön.

**Käyttäjäystävällisyys:** USA-näppäimistö on suunniteltu tarjoamaan mukautuva ja miellyttävä kirjoituskokemus. Akun kesto on varma, sillä laite pitää latauksen hyvin ja mahdollistaa pitkän työskentelyajan ilman keskeytyksiä.

**Paketti sisältää:** Tietokone toimitetaan laturin kanssa, joten voit aloittaa käyttämisen heti purkamisen jälkeen.

**Käyttöjärjestelmä:** Tietokoneessa on asennettuna Windows 10, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen ympäristön päivittäisiin tehtäviisi.

Valitse Dell Latitude 7530 ja nauti tehokkuudesta, tyylikkyydestä ja huipputeknologiasta! Tämä kannettava on täydellinen kumppani niin opiskeluun kuin työelämään.

Kuvaus

Color Black
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Charger included
CPU Laptops Core i7-1265U
RAM 16GB
Drive 512GB SSD
Battery status Holds Charge
Keyboard USA
COA WIN 10
LCD Graphics array UHD (3840×2160)
GPU laptops Integrated

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dell Latitude 7530 15.6″ (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *