0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular – Grey (Grade B)**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -malleen, joka yhdistää korkean laadun ja suorituskyvyn kätevässä, kannettavassa muodossa. Tämä 32 Gt:n versio WiFi + Cellular -toiminnolla on täydellinen valinta niin opiskelijalle, ammattilaiselle kuin viihteen ystävälle.

**Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey)
**Kuntoluokka:** Grade B -mallissa on pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen loistavassa kunnossa ja käyttökelpoinen.
**Cloud Lock:** Laite on täysin vapaa pilvisuojauksesta (CloudOFF), joten voit aloittaa käytön vaivattomasti.
**Toiminnallisuus:** Vaikka laite saattaa sisältää pieniä vikoja, sen perustoiminnot ovat täydellinenssä kunnossa, joten voit nauttia kaikista iPadin ominaisuuksista huoletta.
**Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on tarkastettu ja testattu laadun varmistamiseksi.
**Lisätietoa:** Laite on aiemmin ollut kaiverruksella, mutta tämä on poistettu, joten saat puhtaan pinnan.

Apple iPad 9.7″ (2018) tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen Retina-näytön, suorituskykyisen A10 Fusion -prosessorin ja pitkän akkukeston ansiosta. Käyttäjäystävällinen iOS-alustamme, valtava sovellustarjonta ja oheislaitteiden tuki tekevät tästä tabletista loistavan valinnan sekä työskentelyyn että viihteeseen. Älä jää paitsi mahdollisuudesta hankkia tämä loistava laite kilpailukykyiseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Engraving Removed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *