0
Your Cart

Samsung Galaxy S7 32GB G930F (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)

### Tuotteen Kuvaus: Samsung Galaxy S7 32GB G930F (Silver, Kuntoluokka – Grade BC)

**Esittely**
Tutustu Samsung Galaxy S7:ään, joka on tyylikäs ja monipuolinen älypuhelin, joka yhdistää huipputeknologian eleganttiin muotoiluun. Tämä 32GB:n malli, kauniissa hopean väreissä, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen, olitpa sitten yhteydessä ystäviisi tai nauttimassa suosikkisisällöistäsi.

**Ominaisuudet**

– **Väri:** Hopea
Samsung Galaxy S7:n hopeinen ulkoasu tuo eleganssia ja tyyliä, joka sopii jokaiseen tilanteeseen.

– **Cloud Lock:** CloudOFF
Tämä yksikkö on vapautettu Cloud Lockista, joten voit käyttää puhelinta ilman rajoitteita ja nauttia täydestä käyttökokemuksesta heti pakkauksen purkamisen jälkeen.

– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka – Grade BC
Puhelin on Grade BC -kuntoluokassa, mikä tarkoittaa, että siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja valmiina käyttöön.

– **Toiminnallisuus:** Toimiva
Puhelin on täysin toimiva ja sisältää kaikki sen ominaisuudet, jotka tekevät siitä loistavan valinnan niin viestintään kuin viihteeseen.

– **Pakkaus:** Unboxed
Huomioithan, että tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on erittäin hyvässä kunnossa ja valmiina palvelemaan sinua.

**Yhteenveto**
Samsung Galaxy S7 32GB G930F hopeisessa värissä on loistava valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta älypuhelinta edulliseen hintaan. Sen laadukas rakenne ja monipuoliset toiminnot tekevät siitä erinomaisen kumppanin arjessa. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta omistaa ikoninen malli, joka on sekä toimiva että tyylikäs!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S7 32GB G930F (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *